Over ons

Wij zijn de familie Bos. Sinds enkele jaren zijn wij de eigenaar van Shih Tzu en sinds 2022 van de Engelse Cocker spaniel. Het zijn plezierige huishonden met een geweldige vacht en fijn karakter. Onze honden leven met ons en bij ons in huis.

Onze kennelnaam “From Collywobbles” is toegewezen in 2015. Wij zijn een kleinschalige kennel met af en toe een nest puppy’s. Hierbij worden de stambomen van de ouders zorgvuldig uitgezocht om zo een goede gezonde hond met een fijn karakter, weelderige vacht en een stevige bouw te krijgen. Verder is het van belang dat met de combinatie van ouderhonden, de pups vrij zijn van problemen gerelateerd aan het uiterlijk.

Onze honden hebben het ECVO oogonderzoek gehad en zijn vrij van erfelijke oogzieken. Wij vaccineren onze honden op maat, volgens titerbepaling met Vaccicheck of RapidStatus Titertest worden onze honden eerst gecontroleerd of ze voldoende antistoffen hebben. Wanneer deze niet voldoende zijn worden ze op maat ge├źnt.
Klik hier voor een uitleg over titeren.


Meer informatie hierover kunt u vinden op Vaccicheck, RapidStatus Titerstest of op de website van Tannetje Koning.

Ook reizen wij door Nederland en het buitenland om onze honden te showen op nationale en internationale tentoonstellingen.

Mocht u meer willen weten? Bel ons of stuur gerust een bericht.

 December 2019 is in het clubblad van de Shih Tzu Club Nederland een interview geplaatst over onze kennel.
Klik hier om het interview te lezen.